Den 2 oktober 2023 kunde vi välkomna Johan Frisk till oss på Stig Wahlström Elektronik i rollen som Applikationsingenjör. Johan kommer närmast från egen verksamhet, där han under de senaste 12 åren arbetat med produktutveckling och prototyper mot främst fordonsindustrin.

Stig Wahlström Elektronik har under senare tid expanderat kraftigt genom ett breddat produkterbjudande och dessutom har flera nya kompetenser blivit tillsatta. Johan Frisk är ett av de senaste eftertraktade tillskotten.

– Det är med entusiasm jag kliver in i rollen som Applikationsingenjör, en position som innebär mycket kundkontakt såväl som teknisk problemlösning – områden jag ser fram emot att utveckla och fördjupa mig i, berättar Johan Frisk.

Han ser fram emot att fortsätta bidra till den positiva tillväxten hos Stig Wahlström Elektronik tillsammans med sina kollegor:

– Det är en spännande tid för företaget, som befinner sig på en framgångsrik expansionsresa, och det känns som helt rätt tidpunkt att kliva in. Det är särskilt roligt att få arbeta tillsammans med mina nya kollegor, varav vissa jag arbetat med tidigare. Det är ett härligt gäng med mycket erfarenhet och expertis.