Vi på Swelex är stolta över att presentera Micro OptoTEC™ MBX-serien från Laird Thermal Systems. Serien erbjuder överlägsen värmeavledningskapacitet för optoelektroniska applikationer med begränsat utrymme.

Laird Thermal Systems har introducerat sin senaste innovation: OptoTEC™ MSX-serien av mikrotermoelektriska kylare, som är speciellt designade för att möta de djupgående kylbehoven som krävs i små optiska enheter. Dessa kylare, som har utvecklats för att integreras i olika optiska paket, inklusive de vanligt förekommande TO-39, TO-46 och TO-8, erbjuder avancerad thermisk prestanda och möjliggör skapandet av avancerade optiska thermoelektriska monteringar (TEAs).

Det som särskiljer MSX-serien är dess användning av avancerade keramiska material, unika lödningstekniker och nästa generations termoelektriska material, vilket resulterar i en upp till 10 % ökning av kylkapaciteten – allt inom ett mikroskopisk fotavtryck. Dessa optiska TEAs är avsedda för användning i högpresterande bildsensorapplikationer som inkluderar analytiska, industriella och rymdfartsapplikationer.

MSX-seriens flerstegs TECs erbjuder mikroformat på kylsidan ned till 2,0 x 4,0 mm och kan uppnå hög värmeavledningskapacitet upp till 5 Watt, samtidigt som de kräver lägre driftströmmar än traditionella flerstegskylare. För närvarande genomgår MSX-serien Telcordia GR-468 CORE-kvalificering för att garantera hög repetitivitet och lång livslängd i optiska miljöer.

Vill du veta mer om MSX-serien och andra produkter från Laird Thermal Systems?

Välkommen att kontakta oss på Swelex, vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt projekt! Kontakta oss här.