Swelex fortsätter att expandera säljavdelningen. Den 26 februari välkomnade vi Mattias Hedin till vårt team i rollen som Utesäljare.

Med en bakgrund från säljroller hos hårdvarutillverkare i IT-branschen, där han jobbat med både nätverksteknik och mötesrumsteknik, tillför Mattias en betydande säljerfarenhet till vårt team.

– Swelex är ett framstående företag med omfattande expertis inom elektronikbranschen. Den positiva atmosfären som finns bland kollegorna och deras gemensamma engagemang för att stödja våra kunder på bästa sätt är enastående, berättar Mattias.

Swelex har under den senaste tiden genomfört ett omfattande arbete med att stärka erbjudandet, bredda produktportföljen, samt stärka hela organisationen.

– Det finns en kontinuerlig drivkraft att utvecklas och förbättra både verksamheten och vårt erbjudande till kunderna, tillägger Mattias.

Nu ser Mattias fram emot att bidra med sin entusiasm och nyfikenhet till Swelex.

– Att träffa både befintliga och nya kunder och utforska möjligheterna tillsammans är något jag ser fram emot. Sverige är känt som ett ingenjörsland med många kreativa och kunniga individer och företag. Jag ser fram emot att möta och lära mig av dem, och tillsammans undersöka hur vi på Swelex kan hjälpa dem att utveckla sina produkter på ett smartare, mer effektivt och hållbart sätt.

Varmt välkommen till oss på Swelex Mattias!