Den 1 februari hälsade vi Joel Klasson välkommen till oss på Swelex, där han nu intar rollen som Utesäljare. Joel, som nyligen avslutat sin kandidatexamen i företagsekonomi, ser fram emot att återvända till arbetslivet i en roll som innebär mycket kontakt med kunder och leverantörer. Hans tidigare erfarenheter som säljare inom dagligvaruhandeln, både i butik och som leverantör, har nu kompletterats med en bredare utbildning som han kommer ha stor nytta av i sin nya tjänst.

– Jag ser verkligen fram emot att fördjupa min förståelse för elektronikbranschen och gradvis bygga upp den kunskap som krävs för att effektivt stödja kunder, leverantörer och Swelex framåt. Målet är att vara ute hos kunderna och hjälpa dem med deras utmaningar och realisera deras projekt, berättar Joel och fortsätter:

– Att vara säljare känns naturligt för mig, så jag ser väldigt positivt på min roll här på Swelex.

Joel berättar också om det varma välkomnandet han fått från sina nya kollegor:

– Jag uppskattar den öppna och inkluderande atmosfären här på Swelex. Ingen fråga är för dum, och det är fantastiskt att kunna dra nytta av den omfattande kunskap som redan finns här. Gruppdynamiken är enastående, och det är roligt att vi även kan skoja lite med varandra, med glimten i ögat.

Vi ser fram emot att ha Joel med oss på resan framåt och önskar honom hjärtligt välkommen till Swelex!